The Cyprus Academy of Art

Αποστολή και Εκπαιδευτική Φιλοσοφία
Η Ιδιωτική Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Cyprus Academy of Art (CAA) είναι ένα κέντρο Αριστείας για τις Δημιουργικές Τέχνες, που βρίσκεται στην καρδιά της κοσμοπολίτικης πόλης της Λεμεσού. Η Σχολή CAA διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, στούντιο και διδακτικό προσωπικό, που της επιτρέπουν να παρέχει κορυφαία εκπαίδευση στην Κύπρο.

Η Αποστολή του Κολλεγίου είναι:

  • Να αποτελέσει Κέντρο Αριστείας στους τομείς της Τέχνης, των Μέσων και του Σχεδιασμού.
  • Να είναι εξειδικευμένο κέντρο Σχεδιασμού Animation & Game Design, τόσο Ακαδημαϊκά όσο και Επαγγελματικά.
  • Να αποτελέσει κέντρο Σύγχρονων και Κλασσικών σπουδών Καλών Τεχνών.
  • Να αποτελέσει κέντρο για κινηματογραφικές και φωτογραφικές σπουδές.
  • Να αποτελέσει κέντρο Γραφικών και επικοινωνιακών σπουδών.
  • Να αποτελέσει κέντρο για μελέτες Μέσων.
  • Να είναι μια Εμπνευσμένη, Δυναμική και Πολυπολιτισμική Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


Η Σχολή Cyprus Academy of Art κατέχει μοναδική θέση στους τομείς της Τέχνης και της Σχεδίασης στην Κύπρο. Έχει δημιουργηθεί μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και εμπλοκής στη δημιουργική μάθηση και διδασκαλία. Έχει δημιουργηθεί για να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, προς όφελος των περιφερειακών και τοπικών κοινοτήτων μας, μέσω της αριστείας στη διδασκαλία και την έρευνα καθώς και της αποτελεσματικής χρήσης της τεχνολογίας.

Η Σχολή CAA δεσμεύεται να παρέχει εκπαιδευτική Αριστεία. Η Σχολή φιλοδοξεί να είναι ένας από τους κύριους παρόχους εκπαίδευσης της περιοχής, στο συγκεκριμένο τομέα, προσφέροντας παγκόσμιας εμβέλειας ερευνητικά προγράμματα, προωθώντας γνώση και προσθέτοντας στην βιομηχανία, τον πολιτισμό και την οικονομία της περιοχής, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πολυσύχναστης κοσμοπολίτικης πόλης της Λεμεσού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *